onsdag 2 september 2009

Lotter på nätet

Nu lanserar Betsson casino en helt ny Lobby under parollen Betsson skraplotter. På den nya lottsajten hittar du i dagsläget 37 olika skraplotter och skrapspel i ny fräsch tappning. Betsson lovar dessutom att nya lotter kommer att läggas upp kontinuerligt framöver. Beroende av spel och insats varierar högsta vinsten från en till hela tio miljoner!

Den ursprungliga Betsson lotten Trio har även den fått en plats i den nya lobbyn. Du hittar Trio i kategorin ”klassiska skraplotter” och det är fortfarande exakt samma lott som tidigare fast på ny plats. Det bästa med skraplotter och det som gör att de blivit så populära är det enkla upplägget. Alla kan skrapa och alla har samma chans att vinna. I dagsläget är skraplotter den andra största spelprodukten i världen på den traditionella marknaden. Endast lotterier av typen Lotto eller Keno är populärare.

Om du brukar köpa skraplotter kommer du garanterat att gilla den stora valmöjligheten du hittar hos Betsson lotter. Här finns alla typer av skraplotter för att passa allas tycke och smak. Den dynamiska designen du får hos Betssons skraplotter går inte att jämföra med en vanlig lott. Du har dessutom mycket större chans att vinna när du väljer Betssons skraplotter istället för de lotter som finns tillgängliga genom det statliga monopolet. I genomsnitt betalas vinst ut på mer än en tredjedel av skraplotterna. Förutom möjligheten till fler storvinster kan du dessutom räkna med fler vinster över lag.

Källa: www.hasardspel.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar